weer klaar met Darwin door na Kakadu park
Blijf op de hoogte en volg Michel
23 Mei 2013 | Australië, Darwin
weer even een korte samenvatting.
Zijn in Darwin gaan werken voor Rack & Stack Pallet Rakings.
Die hadden eerst mooie beloftens dat we 5 weken konden werken maar daar hebben we in totaal maar 2a3 weken van gewerkt.Dan was het 2 dagen in de week dan 1 en toen weer 3 dat schoot niet echt op.
Maar we hadden toch tijd dus zijn we na Litchfied national park gegaan.
Dat is echt een prachtig gebied met schitterde watervallen zoals: Buley Rock Hole, Florens Falls en Wangi Falls.
Is gewoon klaar water je kunt zo op de bodem kijken, zijn we 3 dagen geweest en overal gezwommen en gewandeld.
Alleen het cadautje wat je er bij krijgt zijn duizende mosquito's
en vooral snachts als je probeerd te slapen.Maar ja kleinig heidje.
Maar onder tussenzijn we gaan zoeken na een share house zo dat we niet de hele tijd de swak op en af hoefde te bouwen als we moesten werken.
Gevonden bij een oudere dame in een Rain Forest echt prachtig met zwembad. En deden we haar op de zaterdag beetje helpen met haar andere huizen op knappen en allelei klusjes en sliepen wij voor niks daar.
Maar we kwamen er al snel achter dat zij ze niet allemaal op een rijtje had!!!!!!!
Want het begon met 1 dag werken was op eens niet genoeg meer en toen 2 en daarna zij ze op eens dat wij elke dag 4uur moesten werken voor haar. Dat gingen wij dus niet doen want we werkte voor Rack & Stack. En je moet een paar uur werken zodat je je accomodatie betaald hebt. en toen zijn wij na 3 weken vertrokken daar.
We hebben in dat huis leuke mensen leren kennen zoals: Warrin,Tony, Rowan, Collin een echte cowboy, Berry, en dames zoals: Alex, Amanda, Kate.
we zijn met Warrin na een echte Rugby pub geweest en echte Rugby gekeken dat was geweldig.
en we zijn op een zondag na Berry Springs gegaan met: Alex,Amanda,Tony,Collin en wij dan dat was een avontuur apart.
Daar gezwommen en gesnorkeld en toen door na een andere plaats met de jeep door de rivier heen gereden van een halve meter diep en aan de andere kant gaan vissen ( niks gevangen ).Savonds de auto van de dames op sleep touw genomen en na een garage gebracht want die kregen we niet meer gestart dat was een electrisch probleem en konden wij niet verhelpen.
De week er na zijn we met Warrin na de Mindell Market gegaan op donderdag avond. Daar zijn we gaan eten op het strand met een prachtige zons ondergang. De Mindell Market is een markt met allemaal kraampjes voor allerlei soorten eten asia food and crocodile or kangaroo.
Daar zijn ook kraampjes om aboriginal art te kopen maar ook speelgoed en crocodile leer en noem maar op.
Wij hebben daar ook een kraam gevonden met originele Didjeridu's daar wil ik er eentje kopen.
Verder gewandeld spelen daar ook bands en eentje is super goed!!
Een drummer met volledig vol gebouwd met percussion instrumenten en 1 man die 4 didjeridu's bespeeld echt een vak apart en die ware echt goed.
Dat is prachtig om te zien.
Verder hebben we van alles bekeken in Darwin en een aantal pub zeer goed bekeken.
Langs de beach gewandeld en in een golf bad gezwommen enz.
We zijn hier na een crocodile park geweest echte jumping crocs gezien en ook zelf mogen voeren dat was mooi om mee te maken.
heb daar mooie foto's en filmpjes van. En op het laatst eentje vast mogen houden.(zie foto)
Na dat zijn we nog na een olie pipeline gegaan van de tweede wereld oorlog was wel leuk maar niet zo interesant.
En nu hebben we het wel een beetje gehad in Darwin en gaan we door na Kakadu national park en dan door na Cairns.
Kijken of we daar nog beetje kunnen werken en dan willen we daar gaan duiken.
Jullie weer blij, ik weer moe
en tot de volgende keer
23 Mei 2013 - 09:54
Jacqueline:
hahaha ag jij moe.. Je moet je niet zo aanstellen broertje!! ik denk dat je daar genoeg energie krijgt;)
Nou nog heel veel plezier dikke kus